"VAKKER Design AS har designet bokserien av tre bøker, "LE DONNE – kvinnene og byen": Venezia, Roma og Sicilia, for Salsa forlag. Som forlag er vi svært fornøyde med Vakker Designs arbeid. Vakkert og kreativt ble det! I tillegg har Laura høy integritet, er faglig dyktig og har vist gode samarbeidsevner, som er viktig i en stor og utfordrende produksjon over et år. Vi anbefaler henne på det varmeste!"

Cesilie Tanderø

Salsa forlag, Drøbak

"Jeg har samarbeidet med VAKKER Design AS og Laura om den gjennomillustrerte boken «Sankt Hallvard - Helgen og symbol». (...) I løpet av et par - tre måneder fikk vi konsept, design og detaljer ferdig til trykkeklare filer. Dette hadde ikke vært mulig uten Lauras raske forståelse av prosjekt og mål, kreative og velfunderte innspill og gjennomføringsevne."

Ole Rikard Høisæther

Orfeus forlaget, Oslo

"Takk til Laura i VAKKER Design AS som har hjulpet oss i nettverksprosjektet «Munch – den nordlige ruten» med brosjyremateriell. Vi er veldig godt fornøyd med resultatet! Laura leverer solid arbeid, gjennomtenkt og gode løsninger. Hun har lydhør for innspill og omsetter ønsker fra kunde til gode løsninger! VAKKER Design AS anbefales!"

Bente S. Kvamme

Prosjektleder for Munch - den nordlige ruten

"Veldig fornøyd med infotavlene! Vi har god samarbeid og gleder oss til neste prosjektene!"

Christina Martin

Rovdyrsenter Bardu

"Laura er lett å samarbeide med og skjønte raskt hva vi ønsket. Hun var også veldig ryddig med tanke på estimering av timebruk, og holdt oss oppdatert underveis. Vi er veldig godt fornøyd med samarbeidet og årsmeldingen."

Josefine H. Jordet

Statens Sivilrettsforvaltning

"DNT Lillehammer valgte VAKKER Design AS til å lage ei ny turbok for oss. Vi lot oss overbevise etter å ha sett Lauras solide produksjon av bøker og magasiner. Etter noen måneders samarbeid er vi svært fornøyd, både med resultat og prosess. Laura er en profesjonell, kreativ og hyggelig samarbeidspartner – som alltid leverer innen avtalt tidsfrist. Kan absolutt anbefales!"

Birgit Sildnes

DNT Lillehammer

"Laura har kommet inn i arbeidet med boka "35 turer i verden beste skiterreng" og løftet den voldsomt. Hun har formgitt boka med tekst, bilder, kart og grafiske elementer slik at dette ikke lenger er en vanlig turbok, men en visuell opplevelse som garantert vil skape skidrømmer.
Laura er rask og effektiv, og beholdt roen når vi andre begynte å bli ganske stressa inn mot deadline. Veldig lett for meg å anbefale hennes arbeid."

Øyvind Wold

Forfatter for Øyer Turskiløyper

"Mine erfaringer med å samarbeide med Laura i VAKKER Design AS er svært gode. Ryddig, estetisk og moderne design som ble perfekt for boken «BEST-Paralympiske portretter».
Samarbeidet var både hyggelig, profesjonelt og kreativt utviklende."

Arnfinn Johnsen

Fotograf GULL og BEST

"Jeg var helt fra start klar over at jeg trengte en samarbeidspartner som mestret denne kunsten for at "Min Quiltehistorie" skulle bli en realitet. Ikke visste jeg at samarbeidet med VAKKER Design AS skulle gi meg så mye energi underveis. Laura er utrolig dyktig og sammen har vi kommet frem til et uttrykk jeg er veldig godt fornøyd med."

Solveig Morten Buraas

Solveig Morten Buraas

"Vi i Frakke Folk ville ha oss en logo og estetikk som kledde oss som firma og folk. Et godt møte med gode spørsmål og fin dialog, ga oss etter kort tid et forslag som passet perfekt. Laura er interessert og nysgjerrig i sitt arbeid. Som kunde blir man da sett og forstått. Hennes kreativitet og formsans er uovertruffen rett og slett."

Anne Mari Skjærvik

Frakke Folk

"Jeg er veldig glad for at jeg samarbeidet med VAKKER Design AS da jeg ville lage min første kunstnerbok! Hun kom med gode forslag fra første stund, som passet med både ideen bak prosjektet, og praktisk gjennomføring. Hun er nøye, og er åpenbart veldig glad i bokfaget. Jeg anbefaler absolutt VAKKER Design AS!"

Rannveig Funderud

Billedkunstner

"VAKKER Design AS leverte god service og en knallfin logo til Lillehammer Kaffebrenneri. Vår logo har flyttet inn i våre hjerter! Det var kjærlighet med en gang. Tusen takk Laura for at du så oss og kunnen putte alt vårt, våre drømmer, inn i en bitteliten logo!"

Sidsel madshus

Lillehammer Kaffebrenneri

"Fantastisk service og profesjonalitet hos VAKKER Design AS.
Vi i Norsk Amatørteaterforbund fikk utmerket service og hjelp da vi i all hast skulle lage en flyer for Teaterdagene 2018.
Vakker design og Laura snudde seg rundt og hjalp oss i nødens stund, og vi er svært fornøyd med både service og resultat.
VAKKER Design AS anbefales!"

Helen Hansen

Norsk Amatørteaterforbund

"Takk til Laura i VAKKER Design AS som har hjulpet oss med å få på plass www.kolkrog.no. Vi er veldig godt fornøyd med resultatet. Laura er dyktig i sitt fag og har også designet logoen vår. VAKKER Design AS anbefales på det sterkeste!"

Lars krogsveen

Kolvik og Krogsveen

"Utrolig stolt er vi på våre nye meny og nettside som ble laget av VAKKER Design AS. Det var en positiv opplevelse å samarbeide med Laura. Hun sendte oss i den riktige retningen, når vi ikke kunne ta en beslutning. Tusen takk, og vi gleder oss til videre samarbeid!"

Bea zwaagstra

Det Lille Pannekakehuset

"Laura har laget designen til det nye nettsted til Fabrikken - den er kjempefin! Hun er kreativ, leken, proff, rask og skjønner hva som kommuniserer!"

Torhild Andersen

Fabrikken

"Laura er utrolig fin å samarbeide med; proff, kreativ, rask og gir seg ikke før det blir best mulig resultat. Sammen har vi laget en liten glasskunst-bok og visittkort. Jeg anbefaler VAKKER Design AS på det varmeste!"

Kari Mølstad

Glasskunstner

"Laura er en kjempehyggelig person å jobbe med. Også når det gjelder arbeid under et stort tidspress, som skjer mange i bransjen vår. Hun lager vakre designer og funktionelle visuals som forteller en histori med ett blikk."

Claudia Snel

SNEL emvi

"Én av Lauras største kvaliteter er hennes kreativitet. Hun er veldig dyktig når det gjelder design og image. Hun vet hvordan man overfører en abstrakt stemning til et konkret produkt. I hennes arbeid som grafisk designer vet hun også hvordan hun kan nå og involvere en målgruppe; hennes innlevelse i andre mennesker spiller en viktig rolle deri."

Renate van der flier

Wolfstijd stiftelse

"Laura har gode ideer og vet å overføre dem til et flott sluttprodukt. Hun er også en professionell prosjektleder. Hun er rolig og har et behagelig vesen. Hun vet hvordan man skal håndtere stressende situasjoner."

Lonneke beukenholdt

Blikveld Designbyrå

"Jeg kjenner Laura som en mottakelig, kreativ tenker. Konseptuelt er hun veldig sterk og en glede å være sammen med. Både kunder og kolleger setter pris på hennes nytenkende og positive innspill. Hun er veldig flink til å tenke 'out of the box' og har en enorm fantasi og ansvarsfølelse."

Corina Barendregt

ConQuest communication & creation

"Lauras kombinasjon av effektivitet og kreativitet fører alltid til et godt sluttprodukt. Hun leverer arbeid av høy kvalitet, og hun er en hyggelig samarbeidspartner å jobbe med."

Christophe Brochard

Bureau Biota

"Etter en god samtale med oss om vår nye bedriftsprofil, kom Laura med et passende forslag. Hun går ikke bare for et fint bilde, men hennes arbeid har flere lag. Laura fortsetter å jobbe med et design til både vi og hun er helt fornøyde med resultatet."

Mike Hartog

Verdieping 51

"Laura er en kreativ dame som vet å levere det avtalte designet raskt, kreativt og profesjonelt. Det er bemerkelsesverdig at hun, uten kjennskap til hagebrukssektoren, var i stand til å gjøre seg kjent med dette temaet. Vi håper å samarbeide med henne i mange år fremover!"

Regina dinkla

Florensis

"Vakker Design har laget noen sterke og fengende infografikkbilder for DURF! magasinet. Med disse infografikkbildene har Laura vist at hun vet veldig godt hvordan hun skal overføre ideer og innspill til fengende og spennende visuelle konsepter. Jeg er veldig fornøyd med Lauras arbeid og arbeidsmetode, og jeg kan absolutt anbefale henne for sterke visuelle konsepter."

Sander roovers

Cubiss

"Laura skjønner at grafisk design er mer enn bare å lage en flott layout; at det har mer å gjøre med å gi den riktige følelsen til målgruppa. Det finnes forskjellige lag i hennes arbeid, som gir erfaring av høy kvalitet hver gang vi jobber sammen. Anbefales på det varmeste!"

Martin hof

Hall of Flame

"Samarbeidet med Vakker Design var en glede, som resulterte i et utmerket produkt av høy kvalitet. Brosjyren hun laget for oss oppfylte våre ønsker til punkt og prikke!"

Roel Raterink

Europe Waters

© VAKKER Design AS

Dele