"VAKKER Design AS har designet bokserien "LE DONNE – kvinnene og byen" for Salsa forlag. Som forlag er vi svært fornøyde med VAKKER Designs arbeid. Vakkert og kreativt ble det! I tillegg har Laura høy integritet, er faglig dyktig og har vist gode samarbeidsevner, som er viktig i en stor og utfordrende produksjon over et år. Vi anbefaler henne på det varmeste!"

Cesilie

Cesilie Tanderø

Salsa forlag, Drøbak

"Jeg har samarbeidet med VAKKER Design AS og Laura om den gjennomillustrerte boken «Sankt Hallvard - Helgen og symbol». (...)
I løpet av et par - tre måneder fikk vi konsept, design og detaljer ferdig til trykkeklare filer. Dette hadde ikke vært mulig uten Lauras raske forståelse av prosjekt og mål, kreative og velfunderte innspill og gjennomføringsevne."

Ole rikard hoeisaether

Ole Rikard Høisæther 

Orfeus Publishing, Oslo

"VAKKER Design AS har designet og ellers samordnet mye av arbeidet med boka «35 sykkelturer i verdens beste skiterreng». Laura er alt en forfatter og frilansfotograf som undertegnede kan ønske seg; rask, effektiv, nøyktig og systematisk. Hun har også kommet med kreative ideer som har vært veldig interessante og har løftet sluttproduktet. Veldig lett for meg å anbefale henne."

O Wold

Øyvind Wold

Øyer Turskiløyper

"Mine erfaringer med å samarbeide med Laura i VAKKER Design AS er svært gode. Ryddig, estetisk og moderne design som ble perfekt for boken «BEST-Paralympiske portretter».
Samarbeidet var både hyggelig, profesjonelt og kreativt utviklende."

Arnfinn johnssen.480x0

Arnfinn Johnsen

Fotograf GULL og BEST

"Jeg var helt fra start klar over at jeg trengte en samarbeidspartner som mestret denne kunsten for at "Min Quiltehistorie" skulle bli en realitet. Ikke visste jeg at samarbeidet med VAKKER Design AS skulle gi meg så mye energi underveis. Laura er utrolig dyktig og sammen har vi kommet frem til et uttrykk jeg er veldig godt fornøyd med."

SolveigMBuraas

Solveig Morten Buraas

Min Quiltehistorie

"DNT Lillehammer valgte VAKKER Design AS til å lage ei ny turbok for oss. Vi lot oss overbevise etter å ha sett Lauras solide produksjon av bøker og magasiner. Etter noen måneders samarbeid er vi svært fornøyd, både med resultat og prosess. Laura er en profesjonell, kreativ og hyggelig samarbeidspartner – som alltid leverer innen avtalt tidsfrist."

Birgit sildnes sm

Birgit Sildnes

DNT Lillehammer

"VAKKER Design AS leverte god service og en knallfin logo til Lillehammer Kaffebrenneri. Vår logo har flyttet inn i våre hjerter! Det var kjærlighet med en gang. Tusen takk Laura for at du så oss og kunnen putte alt vårt, våre drømmer, inn i en bitteliten logo!"

Sidsel

Sidsel Madshus

Lillehammer Kaffebrenneri

"Takk til Laura i VAKKER Design AS som har hjulpet oss i nettverksprosjektet «Munch – den nordlige ruten» med brosjyremateriell. Vi er veldig godt fornøyd med resultatet! Laura leverer solid arbeid, gjennomtenkt og gode løsninger. Hun har lydhør for innspill og omsetter ønsker fra kunde til gode løsninger! VAKKER Design AS anbefales!"

Bente 2.480x0

Bente S. Kvamme

Prosjektleder for Munch - den nordlige ruten

"Vi i Frakke Folk ville ha oss en logo og estetikk som kledde oss som firma og folk. Et godt møte med gode spørsmål og fin dialog, ga oss etter kort tid et forslag som passet perfekt. Laura er interessert og nysgjerrig i sitt arbeid. Som kunde blir man da sett og forstått. Hennes kreativitet og formsans er uovertruffen rett og slett."

AnneMari

Anne Mari Skjærvik

Frakke folk

"Laura er lett å samarbeide med og skjønte raskt hva vi ønsket. Hun var også veldig ryddig med tanke på estimering av timebruk, og holdt oss oppdatert underveis. Vi er veldig godt fornøyd med samarbeidet og årsmeldingen."

Josefine.480x0

Josefine H. Jordet

Statens Sivilrettsforvaltning

"Veldig fornøyd med infotavlene! Vi har god samarbeid og gleder oss til neste prosjektene!"

Christinamartin.480x0

Christina Martin

Rovdyrsenter Bardu

"Jeg er veldig glad for at jeg samarbeidet med VAKKER Design AS da jeg ville lage min første kunstnerbok! Hun kom med gode forslag fra første stund, som passet med både ideen bak prosjektet, og praktisk gjennomføring. Hun er nøye, og er åpenbart veldig glad i bokfaget. Jeg anbefaler absolutt VAKKER Design AS!"

Smilerannnveigkopie.480x0

Rannveig Funderud

Billedkunstner

"Vi i Norsk Amatørteaterforbund fikk utmerket service og hjelp da vi i all hast skulle lage en flyer for Teaterdagene 2018.
VAKKER design AS og Laura snudde seg rundt og hjalp oss i nødens stund, og vi er svært fornøyd med både service og resultat.
VAKKER Design AS anbefales!"

Helen

Helen Hansen

Norsk Amatørteaterforbund

"Takk til Laura i VAKKER Design AS som har hjulpet oss med å få på plass www.kolkrog.no. Vi er veldig godt fornøyd med resultatet. Laura er dyktig i sitt fag og har også designet logoen vår. VAKKER Design AS anbefales på det sterkeste!"

Lars Krogsveen

Lars Krogsveen

Kolvik og Krogsveen

"Utrolig stolt er vi på våre nye menyer og vår nettside som ble laget av VAKKER Design AS. Det var en positiv opplevelse å samarbeide med Laura. Hun sendte oss i den riktige retningen, når vi ikke kunne ta en beslutning. Tusen takk, og vi gleder oss til videre samarbeid!"

Bea 2

Bea Zwaagstra

Det Lille Pannekakehuset

"VAKKER Design AS har laget designen til det nye nettsted til Fabrikken – den er kjempefin! Hun er kreativ, leken, proff, rask og skjønner hva som kommuniserer!"

Torhild2

Torhild Andersen

Fabrikken AS

"Laura er utrolig fin å samarbeide med; proff, kreativ, rask og gir seg ikke før det blir best mulig resultat. Sammen har vi laget en liten glasskunst-bok og visittkort. Jeg anbefaler VAKKER Design AS på det varmeste!"

KariMolstad

Kari Mølstad

Glasskunstner

"Laura er en kjempehyggelig person å jobbe med. Også når det gjelder arbeid under et stort tidspress, som skjer ofte i bransjen vår. Hun lager vakre designer og funktionelle visuals som forteller en histori i ett blikk."

Claudia

Claudia Snel

SNEL emvi

"Én av Lauras største kvaliteter er hennes kreativitet. Hun er veldig dyktig når det gjelder design og image. Hun vet hvordan man overfører en abstrakt stemning til et konkret produkt. I hennes arbeid som grafisk designer vet hun også hvordan hun kan nå og involvere en målgruppe; hennes innlevelse i andre mennesker spiller en viktig rolle deri."

Renate

Renate van der Flier

Wolfstijd stiftelse

"Laura har gode ideer og vet å overføre dem til et flott sluttprodukt. Hun er også en professionell prosjektleder. Hun er rolig og har et behagelig vesen. Hun vet hvordan man skal håndtere stressfulle situasjoner."

Lonneke

Lonneke Beukenholdt

Blikveld Publishers

"Jeg kjenner Laura som en mottakelig, kreativ tenker. Konseptuelt er hun veldig sterk, og en glede å være sammen med. Både kunder og kollegaer setter pris på hennes nytenkende og positive innspill. Hun er veldig flink til å tenke out of the box, og har en stor ansvarsfølelse."

Corina

Corina Barendregt

ConQuest communication & creation

"Lauras kombinasjon av effektivitet og kreativitet fører alltid til et godt sluttprodukt. Hun leverer arbeid av høy kvalitet, og hun er en hyggelig samarbeidspartner å jobbe med."

38870673 1070227729807731 8791056765031546880 o

Christophe Brochard

Bureau Biota

"Etter en god samtale med oss om vår nye bedriftsprofil, kom Laura med et passende forslag. Hun går ikke bare for et fint bilde, men hennes arbeid har flere lag. Laura fortsetter å jobbe med en design til både vi og hun er helt fornøyde med resultatet."

Mike2

Mike Hartog

Verdieping 51

"Laura er en kreativ dame som leveres kreative og profesjonelle design innen tidsfristene. Det er bemerkelsesverdig at hun, uten spesiell kunnskap av hagebrukssektoren, var i stand til å gjøre seg kjent med dette temaet. Vi håper å samarbeide med henne i mange år fremover!"

Regina

Regina Dinkla

Florensis

"VAKKER Design AS har laget noen sterke og fengende infografikker for DURF! magasinet. Med disse infografikkbildene har Laura vist at hun vet veldig godt hvordan hun skal overføre ideer og innspill til fengende og spennende visuelle konsepter. Jeg er veldig fornøyd med Lauras arbeid og arbeidsmetode, og jeg kan absolutt anbefale henne for sterke visuelle konsepter."

Sander

Sander Roovers

Cubiss

"Laura skjønner at grafisk design er mer enn bare å lage en flott layout; at det har mer å gjøre med å gi den riktige følelsen til målgruppa. Det finnes forskjellige lag i hennes arbeid, som gir erfaring av høy kvalitet hver gang vi jobber sammen. Anbefales på det varmeste!"

MartinHof

Martin Hof

Hall of Flame

"Samarbeidet med VAKKER Design AS var en glede, som resulterte i et utmerket produkt av høy kvalitet. Brosjyren hun laget til oss oppfylte våre ønsker til punkt og prikke!"

RoelRaterink

Roel Raterink

Europe Waters