Denne nettsiden bruker nettkapsler.
Jeg godkjenner bruken
Les mer

REFERANSER
Jeg liker fornøyde kunder

Jeg er alltid nysgjerrig på din erfaring med Vakker Design. Slik får jeg å vite hva jeg kan forbedre og hva som ble satt pris på. Her finner du en oversikt av referanser fra mine kunder.

"DNT Lillehammer valgte Vakker Design til å lage ei ny turbok for oss. Vi lot oss overbevise etter å ha sett Lauras solide produksjon av bøker og magasiner i Nederland. Etter åtte måneders samarbeid er vi svært fornøyd, både med resultat og prosess. Laura er en profesjonell, kreativ og hyggelig samarbeidspartner – som alltid leverer innen avtalt tidsfrist. Kan absolutt anbefales!"

Birgit Sildnes
DNT Lillehammer

"Vi i Frakke Folk ville ha oss en logo og estetikk som kledde oss som firma og folk. Et godt møte med gode spørsmål og fin dialog, ga oss etter kort tid et forslag som passet perfekt. Laura er interessert og nysgjerrig i sitt arbeid. Som kunde blir man da sett og forstått. Hennes kreativitet og formsans er uovertruffen rett og slett."

Anne Mari Skjærvik
Frakke Folk

"Fantastisk service og profesjonalitet hos Vakker Design.
Vi i Norsk Amatørteaterforbund fikk utmerket service og hjelp da vi i all hast skulle lage en flyer for Teaterdagene 2018.
Vakker design og Laura snudde seg rundt og hjalp oss i nødens stund, og vi er svært fornøyd med både service og resultat.
Vakker Design anbefales!
"

Helen Hansen
Norges Amatørteaterforbund

"Laura har kommet inn i arbeidet med boka "35 turer i verden beste skiterreng" og løftet den voldsomt. Hun har formgitt boka med tekst, bilder, kart og grafiske elementer slik at dette ikke lenger er en vanlig turbok, men en visuell opplevelse som garantert vil skape skidrømmer.
Laura er rask og effektiv, og beholdt roen når vi andre begynte å bli ganske stressa inn mot deadline. Veldig lett for meg å anbefale hennes arbeid."

Øyvind Wold
Forfatter, Øyer Turskiløyper

"Takk til Laura i Vakker Design som har hjulpet oss med å få på plass www.kolkrog.no. Vi er veldig godt fornøyd med resultatet. Laura er dyktig i sitt fag og har også designet logoen vår. Vakker Design anbefales på det sterkeste!"

Lars Krogsveen
Kolvik & Krogsveen

"Utrolig stolt er vi på våre nye meny og nettside som ble laget av Vakker Design. Det var en positiv opplevelse å samarbeide med Laura. Hun sendte oss i den riktige retningen, når vi ikke kunne ta en beslutning. Tusen takk, og vi gleder oss til videre samarbeid!"

Bea Zwaagstra
Det Lille Pannekakehuset

"Laura er utrolig fin å samarbeide med; proff, kreativ, rask og gir seg ikke før det blir best mulig resultat. Sammen har vi laget en liten glasskunst-bok og visittkort. Jeg anbefaler Vakker Design på det varmeste!"

Kari Mølstad
Glasskunstner

"Laura har laget designen til det nye nettsted til Fabrikken - den er kjempefin! Hun er kreativ, leken, proff, rask og skjønner hva som kommuniserer!"

Torhild Andersen
Fabrikken

"Vakker Design leverte god service og en knallfin logo til Lillehammer Kaffebrenneri, som vi gleder oss til å ta i bruk. Så fornøyde, anbefales!"

Sidsel Madshus
Lillehammer Kaffebrenneri

"Laura er en kjempehyggelig person å jobbe med. Også når det gjelder arbeid under et stort tidspress, som skjer mange i bransjen vår. Hun lager vakre designer og funktionelle visuals som forteller en histori med ett blikk."

Claudia Snel
SNEL emvi

"Laura har gode ideer og vet å overføre dem til et flott sluttprodukt. Hun er også en professionell prosjektleder. Hun er rolig og har et behagelig vesen. Hun vet hvordan man skal håndtere stressende situasjoner."

Lonneke Beukenholdt
Blikveld, byrå for design og kommunikasjon

"Én av Lauras største kvaliteter er hennes kreativitet. Hun er veldig dyktig når det gjelder design og image. Hun vet hvordan man overfører en abstrakt stemning til et konkret produkt. I hennes arbeid som grafisk designer vet hun også hvordan hun kan nå og involvere en målgruppe; hennes innlevelse i andre mennesker spiller en viktig rolle deri."

Renate van der Flier 
Wolfstijd stiftelse

"Jeg kjenner Laura som en mottakelig, kreativ tenker. Konseptuelt er hun veldig sterk og en glede å være sammen med. Både kunder og kolleger setter pris på hennes nytenkende og positive innspill. Hun er veldig flink til å tenke 'out of the box' og har en enorm fantasi og ansvarsfølelse."

Corina Barendregt
ConQuest communication. creation.

"Lauras kombinasjon av effektivitet og kreativitet fører alltid til et godt sluttprodukt. Hun leverer arbeid av høy kvalitet for selskapet vårt, og hun er en glede å jobbe med."

Christophe Brochard
Bureau Biota

"Etter en kort samtale med oss, kom Laura med et passende forslag. Det som skiller seg ut her er at hun ikke bare går for et fint bilde, men at hennes verk har flere lag. Laura fortsetter å jobbe med et design til vi begge er helt fornøyde med resultatet."

Mike Hartog
Verdieping 51

"Samarbeidet med Vakker Design var en ekte glede som resulterte i et utmerket produkt av høy kvalitet, som oppfylte våre ønsker til punkt og prikke!"

Roel Raterink
Europe Waters

"Laura er en kreativ dame som vet å levere det avtalte designet raskt, kreativt og profesjonelt. Det er bemerkelsesverdig at hun, uten kjennskap til hagebrukssektoren, var i stand til å gjøre seg kjent med dette temaet. Vi håper å samarbeide med henne i mange år fremover!"

Regina Dinkla
Florensis

"Vakker Design har laget noen sterke og fengende infografikkbilder for DURF! magasinet. Med disse infografikkbildene har Laura vist at hun vet veldig godt hvordan hun skal overføre ideer og innspill til fengende og spennende visuelle konsepter. Jeg er veldig fornøyd med Lauras arbeid og arbeidsmetode, og jeg kan absolutt anbefale henne for sterke visuelle konsepter."

Sander Roovers
Cubiss

"Jeg søkte noen som kunne lage en Prezi-presentasjon, og Vakker Design viste seg å være et blinkskudd. Laura gav råd om innholdet og strukturen, og overførte dem til en vakker og utmerket presentasjon. Bra jobbet!"

Martin Hof
Hall of Flame

Har du også gode erfaringer med Vakker Design?

Så hyggelig! Del dem gjerne på min LinkedIn side eller min Facebook side.
På forhånd tusen hjertelig takk!

Vogelvrij Design fladderen footer

© Vakker Design

Delen