VAKKER Design AS tilbyr gjennomtenkt og skreddersydd grafisk design. Målgruppens perspektiv er sentralt i alt vi gjør. Vi etterstreber alltid å oppfylle kundens behov, med design som skiller seg ut.

Våre tjenester

Vi jobber med variert og utfordrende visuell kommunikasjon. Bokdesign, infotavler, bedriftsprofil og diverse spennende trykksaker er noen stikkord for hva vi driver med.

Vakker Design AS Bokdesign DNT Lillehammer 70 turer

Bokdesign

I bokhylla vår har vi over 60 bokprosjekter vi har jobbet med. Alt fra omslagsdesign til ombrekking. Hver eneste bok har vært en unik prosess. Vi kan veilede prosjektet ditt helt fra design til ferdig trykt produkt.

Vakker Design Lillehammer Grafisk design infotavler

Infotavler

VAKKER Design AS har solid erfaring med design og produksjon av infotavler i Norge og Nederland. Vårt trygge nettverk av leverandører sørger for at nesten alt er mulig.

Vakker Design Lillehammer Grafisk design bedriftsprofil logo logodesign

Logodesign

Vi designer sterke logoer som gjerne forteller en egen historie. Først lytter vi til kundens historie. Deretter kommer vi med kreative innspill. Slik skaper vi sammen en logo som passer kunden.

Vakker Design Lillehammer Grafisk design plakat Anne Mari Skjærvik

Diverse

Opp gjennom årene har vi jobbet med svært mange forskjellige prosjekter. Det finnes uendelig mange muligheter innen grafisk design, og det er nettopp derfor denne jobben er så spennende.

Website update beelden II 03 20242

"VAKKER Design AS har designet bokserien "LE DONNE – kvinnene og byen" for Salsa forlag. Som forlag er vi svært fornøyde med VAKKER Designs arbeid. Vakkert og kreativt ble det! I tillegg har Laura høy integritet, er faglig dyktig og har vist gode samarbeidsevner, som er viktig i en stor og utfordrende produksjon over et år. Vi anbefaler henne på det varmeste!"

Cesilie

Cesilie Tanderø

Salsa forlag, Drøbak

"Jeg har samarbeidet med VAKKER Design AS og Laura om den gjennomillustrerte boken «Sankt Hallvard - Helgen og symbol». (...)
I løpet av et par - tre måneder fikk vi konsept, design og detaljer ferdig til trykkeklare filer. Dette hadde ikke vært mulig uten Lauras raske forståelse av prosjekt og mål, kreative og velfunderte innspill og gjennomføringsevne."

Ole rikard hoeisaether

Ole Rikard Høisæther 

Orfeus Publishing, Oslo

"VAKKER Design AS har designet og ellers samordnet mye av arbeidet med boka «35 sykkelturer i verdens beste skiterreng». Laura er alt en forfatter og frilansfotograf som undertegnede kan ønske seg; rask, effektiv, nøyktig og systematisk. Hun har også kommet med kreative ideer som har vært veldig interessante og har løftet sluttproduktet. Veldig lett for meg å anbefale henne."

O Wold

Øyvind Wold

Øyer Turskiløyper

Kontakt

Ta gjerne kontakt eller stikk innom ved henvendelser og for å bli kjent.

Fabrikken, Løkkegata 9
2615 Lillehammer

info@vakker-design.no 
+47 477 35 287

Sosiale medier:
• Facebook
• Instagram
• LinkedIn