VAKKER Design AS tilbyr gjennomtenkt, skreddersydd design - preget av ro og kreativitet. Målgruppens perspektiv er sentralt i alt vi gjør. Vi etterstreber alltid å oppfylle målgruppens behov, med design som skiller seg ut. 

Våre tjenester

Vi jobber med variert og utfordrende visuell kommunikasjon. Bøker, infotavler, bedriftsprofil og diverse spennende trykksaker er noen stikkord for hva vi driver med. 

Bokdesign

I bokhylla vår har vi over 60 bokprosjekter vi har jobbet med. Hver eneste bok har vært en unik prosess. Vi kan veilede prosjektet ditt helt fra design til ferdig trykt produkt.

Infotavler

VAKKER Design AS har solid erfaring med design og produksjon av infotavler i både Norge og Nederland. Vårt trygge nettverk av leverandører sørger for at nesten alt er mulig.

Bedriftsprofil

Vi designer sterke logoer som gjerne forteller en egen historie. Først lytter vi til kundens historie. Deretter kommer vi med kreative innspill. Slik skaper vi sammen en logo som passer kunden.

Diverse

Opp gjennom årene har vi jobbet med svært mange forskjellige prosjekter, langt flere enn det som er vist på nettsiden. Det finnes uendelig mange muligheter innen grafisk design, og det er nettopp derfor denne jobben er så spennende.

"VAKKER Design AS har designet bokserien av tre bøker, "LE DONNE – kvinnene og byen": Venezia, Roma og Sicilia, for Salsa forlag. Som forlag er vi svært fornøyde med Vakker Designs arbeid. Vakkert og kreativt ble det! I tillegg har Laura høy integritet, er faglig dyktig og har vist gode samarbeidsevner, som er viktig i en stor og utfordrende produksjon over et år. Vi anbefaler henne på det varmeste!"

Cesilie Tanderø

Salsa forlag, Drøbak

"Jeg har samarbeidet med Vakker Design og Laura om den gjennomillustrerte boken «Sankt Hallvard - Helgen og symbol». (...)

I løpet av et par - tre måneder fikk vi konsept, design og detaljer ferdig til trykkeklare filer. Dette hadde ikke vært mulig uten Lauras raske forståelse av prosjekt og mål, kreative og velfunderte innspill og gjennomføringsevne."

Ole Rikard Høisæther

Orfeus forlaget, Oslo

"Laura har kommet inn i arbeidet med boka "35 turer i verden beste skiterreng" og løftet den voldsomt. Hun har formgitt boka med tekst, bilder, kart og grafiske elementer slik at dette ikke lenger er en vanlig turbok, men en visuell opplevelse som garantert vil skape skidrømmer.
Laura er rask og effektiv, og beholdt roen når vi andre begynte å bli ganske stressa inn mot deadline. Veldig lett for meg å anbefale henne."

Øyvind Wold

Øyer Turskiløyper

Fabrikken, Løkkegata 9
2615 Lillehammer

info@vakker-design.no 
+47 477 35 287

Sosiale medier:
Facebook
Instagram
LinkedIn

Vogelvrij Design fladderen footer

© VAKKER Design AS

Del