35 sykkelturer i verdens beste skiterreng

Øyer Turskiløyper

"VAKKER Design AS har designet og ellers samordnet mye av arbeidet med boka «35 sykkelturer i verdens beste skiterreng». Laura er alt en forfatter og frilansfotograf som undertegnede kan ønske seg; rask, effektiv, nøyktig og systematisk. Hun har også kommet med kreative ideer som har vært veldig interessante og har løftet sluttproduktet. Resultatet er også blitt intet mindre enn den flottest designede sykkelboka som er laget i Norge. Det er derfor lett for meg å anbefale VAKKER Design AS til andre!"

– Øyvind Wold, Øyer Turskiløyper

«35 sykkelturer i verdens beste skiterreng – Hafjell – Øyerfjellet – Nordseter – Sjusjøen» er oppfølgeren til skiboksuksessen «35 turer i verdens beste skiterreng». Boka presenterer varierte sykkelmuligheter på fjellet, fra Ringebu-grensa i nord til Ringsaker og Brøttum i sør, både på grus, kjerreveier og stier.

Boka har store bilder og korte beskrivelser av hver tur. Turene har også eget kart, og en QR-kode der man enkelt kan scanne ruten og kart rett inn på smarttelefonen. Man får også diverse tips om besøksmål, serveringssteder, toppturer, utstyr og favoritt-turen til en rekke sykkel-profiler.