Denne nettsiden bruker nettkapsler

Ved å besøke nettsiden godkjenner du denne bruken.

Lukk

GJENNOMTENKT GRAFISK DESIGN
'Dutch' meets 'Scandinavian'

Jeg heter Laura van Arkelen - van As, og jeg er grafisk designer i eget byrå - Vakker Design. Jeg tilbyr gjennomtenkt, skreddersydd design - preget av ro og oversikt. Målgruppens perspektiv er sentralt i alt jeg gjør, og jeg etterstreber alltid å oppfylle målgruppens behov, med design som skiller seg ut. 

Jeg kommer fra Nederland, og har bodd i Norge siden 2017. Jeg jobber med variert og utfordrende visuell kommunikasjon for kunder både i Norge og Nederland. Bedriftsprofiler, bøker, brosjyrer, foldere, nettsteder og informasjonstavler i alle former og størrelser er noen stikkord for hva jeg driver med. Ta en titt på dette nettstedet - og bli kjent med meg og mitt arbeid. 

Bøker

Bok- og omslagsdesign

Vis
Vakker Design infotavle infoskilt design

Infotavler

Informasjonstavler og -bord

Vis

Logoer

Logoer og bedriftsprofiler

Vis

Nettsteder

Nettside-design og utvikling

Vis

Noen av 
REFERANSENE

Anne Mari Skjærvik
Frakke Folk

"Vi i Frakke Folk ville ha oss en logo og estetikk som kledde oss som firma og folk. Et godt møte med gode spørsmål og fin dialog, ga oss etter kort tid et forslag som passet perfekt. Laura er interessert og nysgjerrig i sitt arbeid. Som kunde blir man da sett og forstått. Hennes kreativitet og formsans er uovertruffen rett og slett."

Birgit Sildnes
DNT Lillehammer

"DNT Lillehammer valgte Vakker Design til å lage ei ny turbok for oss. Vi lot oss overbevise etter å ha sett Lauras solide produksjon av bøker og magasiner i Nederland. Etter åtte måneders samarbeid er vi svært fornøyd, både med resultat og prosess. Laura er en profesjonell, kreativ og hyggelig samarbeidspartner – som alltid leverer innen avtalt tidsfrist."

Øyvind Wold
Forfatter, Øyer Turskiløyper

"Laura har kommet inn i arbeidet med boka "35 turer i verden beste skiterreng" og løftet den voldsomt. Hun har formgitt boka med tekst, bilder, kart og grafiske elementer slik at dette ikke lenger er en vanlig turbok, men en visuell opplevelse som garantert vil skape skidrømmer. Laura er rask og effektiv, og beholdt roen når vi andre begynte å bli ganske stressa inn."

VAKKER DESIGN JOBBER PÅ FABRIKKEN I LILLEHAMMER

Du er velkommen til kontoret mitt på Fabrikken. Adressen til Fabrikken er Løkkegata 9, 2615 Lillehammer.

Du kan også ta kontakt via e-post 
info@vakker-design.no 
eller på telefonnummer +47 477 35 287

Følg meg gjerne på sosiale medier:
Facebook
Instagram
LinkedIn

Vogelvrij Design fladderen footer

© Vakker Design | Tegning: Lisanders

Delen